Je hart dat ben jij

Je hart is je belangrijkste orgaan. Het laat je groeien, liefhebben en leven.

Dit jaar steunt de RegioRun niet alleen korfbalvereniging Regio’72. De volledige opbrengst van de jeugd t/m 12 jaar en een deel van het overige inschrijfgeld gaat naar de Hartstichting. Je kunt ook sponsors zoeken voor je deelname en extra doneren.

Een sterk en gezond hart is niet voor iedereen vanzelfsprekend. In totaal zijn er zo’n 1,4 miljoen hart- en vaatpatiënten. Als we niks doen, komen er in 10 jaar nog een half miljoen patiënten bij. Samen kunnen we die groei nu nog stoppen. 

Daarom helpen wij de Hartstichting. Zij werken samen met wetenschappers, artsen, samenwerkingspartners en vele vrijwilligers aan oplossingen om hart-en vaatziekten eerder op te sporen en beter en sneller te behandelen. Ze financieren onderzoek, geven steun en voorlichting aan patiënten en willen extra levens redden bij een hartstilstand.

Vanwege de op 23 maart afgekondigde nieuwe maatregelen inzake het coronavirus, kan de RegioRun 2020 dit jaar geen doorgang vinden. Geen enkel evenement is toegestaan, voorlopig tot 1 juni. Onze gedachten zijn bij de nabestaanden van diegene die al slachtoffer zijn geworden van het virus.

Het is onontkoombaar. De coronacrisis slaat álles lam. We respecteren en begrijpen de maatregelen van de overheid en het RIVM. Gezondheid en veiligheid gaat boven alles, maar het is verschrikkelijk zuur. We gaan de scherven bij elkaar rapen en ons opmaken voor een alles overtreffende editie in 2021.

We zien jullie graag volgend jaar terug in blakende gezondheid terug.

TAKE CARE!

TEAM REGIORUN