Regio Walk

Prachtige wandeling door het buitengebied van Vaassen

Let’s Do This

Heerlijk wandelen, 5 of 10 kilometer, op zondagochtend met vrienden, buren, familie en onderweg de renners aanmoedigen. Na afloop een kop koffie, een biertje of wat fris in het gezellige clubhuis van Regio’72.

Start : 12.00 uur (10 KM Walk) 12.30 uur (5 KM Walk)
Kosten : € 4,50* (kinderen t/m 12 jaar € 2,50)
* voorinschrijving, op de dag zelf: € 5,00 (uiterlijk 30 minuten voor aanvang)

Countdown to start

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Tempo

Het maakt niet uit hoe langzaam je loopt, je bent nog steeds sneller dan iedereen op de bank.

Inspiratie

Je hoeft niet snel te gaan,
als je maar gaat.

Ga nou maar

ik ben moe, het is al laat,
ik heb nog zoveel te doen….

Fantastic!

Sometimes this
is all you need!

Feest

Verstand op nul, gevoel op tien en
loop de blaren op je voeten.

Comfortzone

Ben zo terug. [ik ben even
buiten mijn comfortzone.]

Jong geleerd…

Met mijn nieuwe renschoenen heb ik meegedaan met de Kidsrun. Ik heb wel 5 rondjes gerend! Nu speel ik ook elke week bij de kangoeroes van Regio’72.

Na de run kon ik mijn opa en zusje verwelkomen die lekker 5 kilometer hadden gewandeld. Al had mijn zusje er niet veel van meegekregen, want die sliep bijna de hele weg.

Fenna van Huffelen

Samen wandelen is vaak leuker dan alleen. Je kunt op stap gaan met partner of vrienden of op zoek gaan naar een nieuw wandelmaatje.

De RegioRun+Walk wandeltocht is een prima manier om heerlijk te genieten van het landschap en de natuur waar de wandeltocht door heen voert.

 

Samen is het nog leuker

Vanwege de op 23 maart afgekondigde nieuwe maatregelen inzake het coronavirus, kan de RegioRun 2020 dit jaar geen doorgang vinden. Geen enkel evenement is toegestaan, voorlopig tot 1 juni. Onze gedachten zijn bij de nabestaanden van diegene die al slachtoffer zijn geworden van het virus.

Het is onontkoombaar. De coronacrisis slaat álles lam. We respecteren en begrijpen de maatregelen van de overheid en het RIVM. Gezondheid en veiligheid gaat boven alles, maar het is verschrikkelijk zuur. We gaan de scherven bij elkaar rapen en ons opmaken voor een alles overtreffende editie in 2021.

We zien jullie graag volgend jaar terug in blakende gezondheid terug.

TAKE CARE!

TEAM REGIORUN